N

Klantgericht

N

Deskundig

N

Concreet en onafhankelijk advies

Pensioenadvies Rotterdam

U kunt voor pensioenadvies voor uw personeel in Rotterdam en Den Haag al uw vragen voorleggen bij de professionals van PHB Financieel Adviseurs. Met een ervaring vanaf 1998 hebben wij veel verschillende scenario’s inmiddels de revue zien passeren en omdat onze hoogopgeleide werknemers constant op de hoogte zijn van de veranderingen en ontwikkelingen binnen de pensioenwereld, kunnen wij voor iedere situatie een passend pensioenadvies bieden in de regio Den Haag en Rotterdam. Laat u ook overtuigen door de kennis en kunde van ons personeel en neem vandaag nog contact op om een gratis intakegesprek in te plannen.

Waarom PHB Financieel Adviseurs inschakelen voor pensioenadvies in Den Haag en Rotterdam?

Allereerst omdat de pensioenwereld voor mensen die er niet bekend mee zijn een onoverzichtelijke kluwen is van regels, wetten en berekeningen. Om dit in duidelijke taal over te brengen naar uw personeel heeft u iemand nodig die de materie dusdanig in de vingers heeft dat er een vertaalslag gemaakt kan worden. Dat stimuleert tevens een meer open cultuur binnen uw organisatie. Daarnaast zijn er vaak onduidelijkheden omtrent betalingen en uitkeringen van pensioenen. Zo kan het zijn dat er bij uw personeel minder pensioen wordt bijgeschreven dan dat u als werkgever betaalt. Of blijven de kosten van de middelloonregeling erg hoog, ondanks eerder getroffen maatregelen. Bij PHB Financieel Adviseurs onderwerpen we de huidige pensioenregeling dan aan een grondige analyse en kunnen desgewenst een nieuwe collectieve pensioenregeling voor u opzetten.

Denken aan later begint vandaag, maak nu een afspraak voor een intakegesprek

Voordat onze specialisten voor u aan de slag kunnen met het uitbrengen van een gedegen pensioenadvies, is het van belang dat zij op de hoogte zijn van het huidige niveau van uw organisatie in Den Haag of Rotterdam. In een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met u de balans opmaken en een plan van aanpak uitstippelen. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 0181-328927.

Neem vrijblijvend contact op.

  • Velden met een * zijn verplicht

PHB Financieel Adviseurs

Stoofweg 2c
3223 CC, Hellevoetsluis
Nederland

T: 0181 - 328 927 E: info@phb.nl