PHB financieel adviseurs is sinds 1998 een succesvolle onderneming.

Kleinschaligheid is onze kracht

sinds 1998 is PHB Financieel Adviseurs een dat met een klein efficiënt team zijn bestaansrecht heeft verworven in de financiële wereld door na te komen wat is beloofd. Wij streven naar een serviceniveau waar cliënten graag over praten. Het is ons dan ook niet vreemd dat cliënten nieuwe cliënten aan ons voorstellen. Cliënten die graag gebruik maken van onze dienstverlening zijn eigenaren c.q. directeuren van het midden- en klein bedrijf, het midden- en hoger kaderpersoneel. Niets is prettiger dan te beschikken over een financieel vertrouwenspersoon die u kent en die voor u en uw mensen kan zorgen.

Welkom bij PHB Financieel Adviseurs Hellevoetsluis

Als pensioenadviseurs van het midden- en klein bedrijf streven wij er altijd naar om voor u en uw organisatie de beste nettoprijs en kwaliteitsverhouding in te kopen. U betaalt ons uiteindelijk altijd op basis van onze effectief bestede tijd, of het nu gaat om collectieve pensioenen, personele inkomensvoorzieningen, verzuimdekking of zakelijke schadeverzekeringen gaat. Wij kopen altijd netto voor u in. Wij spreken geen vakjargon maar begrijpelijke taal op ieder zijn niveau. Het is duidelijk dat wij de kennis in huis hebben die u zoekt, maar voor ons is het aller belangrijkste dat u en uw mensen begrijpen wat de toegevoegde waarde is van uw arbeidsvoorwaarden welke wij duidelijk mogen maken. Kortom wij zijn er voor u en u niet voor ons.

Peter B. Schinkel

Financieel adviseur 

Als bezitter van de diploma’s WFT pensioen, hypotheek, vermogen, inkomen en zakelijkschade haalt u de externe helikopter view binnen in uw organisatie voor u en uw mensen. Mijn taak is de complexe materie zo te brengen dat een leek op eenvoudige wijze zelfstandig beslissingen kan nemen. Voorafgaand aan dit moment is het prettig te horen en te beleven wat er allemaal omgaat bij u en/of binnen uw organisatie. Mijn werk is echt mensen- mensenwerk. Ieder persoon of bedrijf heeft zijn specifieke wensen, behoeften en risico’s die je als externe adviseur in een aantal gesprekken toch maar uit de contactmomenten moet kunnen halen. Het inventariseren, analyseren, adviseren en het uiteindelijke onderhandelen met banken en verzekeraars maakt mijn werk een meer dan uitdagende job en ik hoop dit werk als eigenaar van PHB Financieel Adviseurs nog jaren te mogen doen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.