N

Klantgericht

N

Deskundig

N

Concreet en onafhankelijk advies

HR adviseur Rotterdam

Een HR adviseur in Rotterdam krijgt vaak heel wat extra taken die niet direct tot zijn of haar takenpakket behoren. Buiten zaken als de salariëring en de verzekeringen voor werknemers, krijgen zij regelmatig te maken met pensioenen en ziekteverzuim. Wanneer er bij deze onderdelen een gat ontstaat of onduidelijkheden staat is het voor HRM consultants prettig om de hulp van een ervaren HR adviseur uit Rotterdam in te schakelen. Bij PHB Financieel Adviseurs hebben wij ervaren professionals op het gebied van P&O en HR die hun specialisme graag voor uw organisatie in zouden zetten. Neem vandaag nog contact op en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak met een van onze HRM consultants of bel eerst even bij vragen.

De HR adviseur in Rotterdam die uw personeel opleidt

Onze dienstverlening stopt niet bij het geven van advies en het verzorgen van de communicatie over complexe financiële informatie richting uw personeel. PHB Financieel Adviseurs kan tevens uw personeel opleiden. Zo kunnen wij de volgende cursussen voor u verzorgen:

  • Verzuimcursussen;
  • Cursussen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden;
  • Pensioencursussen;
  • Begeleiding van de ondernemingsraad bij een instemmingsverzoek.

Binnen PHB Financieel Adviseurs hebben wij verschillende disciplines die u kunnen helpen op het gebied van Human Resources. Denk daarbij niet alleen aan HRM consultants, maar bijvoorbeeld ook specialisten in de automatisering voor het digitaliseren en optimaliseren van uw salarisadministratie.

Meer informatie over de ondersteuning die onze HR adviseur in Rotterdam u kan bieden?

Bij PHB Financieel Adviseurs kunnen onze HRM consultants u de ondersteuning bieden die uw bedrijf nodig heeft. Wij houden er graag een persoonlijke benadering op na en daarom willen wij u uitnodigen om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke kennismaking. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen met 0181-328927.

Neem vrijblijvend contact op.

  • Velden met een * zijn verplicht

PHB Financieel Adviseurs

Stoofweg 2c
3223 CC, Hellevoetsluis
Nederland

T: 0181 - 328 927 E: info@phb.nl