De beleggingsadviseur van PHB Financieel Adviseurs geeft u deskundig en begrijpelijk advies over beleggingsconcepten, model portefeuilles en beleggingsfondsen.

Welkom bij PHB Fiancieel Adviseur beleggingen

De beleggingsadviseur van PHB Financieel Adviseurs geeft u deskundig en begrijpelijk advies over beleggingsconcepten, model portefeuilles en beleggingsfondsen. Al dan niet wordt een combinatie gemaakt met uw andere financiële producten. Stap voor stap doorloopt u samen het beleggingstraject: van het opstellen van een risicoprofiel tot en met de meest geschikte keuze van model beleggingsfondsen.

Beleggen is bijzonder geschikt als u voor langere tijd geld opzij kunt zetten. Door het brede scala aan beleggingsmogelijkheden is een persoonlijk advies belangrijk om verstandig met uw geld om te gaan. Samen met de beleggingsadviseur van PHB Financieel Adviseurs bepaalt u allereerst uw risicoprofiel, zodat u weet welke risico- en rendementsverwachtingen u krijgt. Dit profiel kunt u in de loop van de tijd uiteraard aanpassen aan uw wensen en doelstellingen. Op basis van het profiel geeft de beleggingsadviseur een concreet advies over:

  • Wijze van spreiding van uw geld over verschillende beleggingsfondsen;
  • Voor- en nadelen van de gekozen beleggingsfondsen.

Beleggingsfondsen

Door te beleggen in fondsen loopt u minder risico dan bij beleggen in individuele aandelen. De fondsen kennen een spreiding over regio’s en sectoren. Bovendien bepaalt u zelf of u kiest voor een fonds met een laag- of hoog risico. Uw keuze bepaalt u samen met de beleggingsadviseur van PHB Financieel Adviseurs aan de hand van een individueel opgesteld risicoprofiel. Kiezen voor beleggingsfondsen zorgt voor gemak en u vergroot de kans op een hoger rendement op uw ingelegde vermogen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij zijn er om u te assisteren, u kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of social media.